miercuri, 24 septembrie 2014

QuickMobile a adus nr 6 de la Iphone!

"Noi suntem romani!" Datorita cui? Datorita celor de la QuickMobile care ne-a pus pe harta lumii ca sa utilizatori de Iphone 6 si nu oricand, ci la cateva zile de la lansare. Suntem cu adevarat importanti si e minunat sa stii ca butonul noua minune de la Apple in timp ce si altii din intreaga lume fac acelasi lucru.
E minunat sa simti ca esti important, ca ai acces liber la informatie, ca poti decide daca il cumperi sau nu. Am depasit era cand vedeam reclame la televizor, pe canale straine si savuram gustul produselor cativa ani mai tarziu. Acum putem simti "gustul" tehnologiei atingand noua performanta de la Apple. Cine este Iphone 6? Ce stie el sa faca? Care este pretul de vanzare in Romania? Toate detaliile le gasesti pe: http://www.quickmobile.ro/iphone.
Ce inseamna ca Iphone 6 este in Romania? Inseamna ca suntem si noi in pas cu lumea. Si nu oricare, ci cea tehnologica. Vom putea sa dezvoltam propriile aplicatii pentru sistemul iOS al celor de la Apple.Vom putea sa aflam tot ce ascunde marele Iphone 6, ca da, e cel mai mare membru al familiei Apple. Ah da, si cel mai tanar.
Nu vom fi curiosi sa aflam ce zic altii despre Iphone 6, ne vom putea forma propria parere, pentru ca deja l-am testat. Ei bine, pana sa-i dai comanda noului Iphone, il poti castiga foarte usor. Te inscrii pe http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/. Lasi un comentariu si poate te vei alege cu un cadou. Si nu oricare, ci unul de valoare! :) Si asta tot datorita celor de la QuickMobile! 

2 comentarii:

  1. Cei mai nerăbdători români au plătit 5.000 lei pentru cel mai ieftin iPHONE 6. Cei care mai au însă răbdare, pot achiziţiona cel mai nou telefon produs de Apple la preţuri începând de la 3.500 lei. -

    RăspundețiȘtergere