luni, 16 mai 2016

Din dragoste pentru ea!

Ce poate fi mai frumos decat sa suprinzi in moduri unice? Sa surprinzi atunci cand trebuie sa o faci, cand simti, cand vrei sa-i arati cuiva cat de mult inseamna pentru tine. Pentru mine exista multe persoane speciale, insa cea mai importanta este cea care mi-a dat viata, care m-a iubit neconditionat indiferent de starea mea, de modul meu  de reactie. Acea este mama mea. Este unica, o iubesc enorm si uneori parca nu-i spun indeajuns cat de mult o iubesc. Ultimele evenimente din jurul meu m-au determinat sa-mi dau seama ca atunci cand pot, de fapt, nu doar cand pot, tot timpul cat de mult o ador, cat de mult o iubesc, chiar si atunci cand avem divergente sau mai ales atunci.
Asa ca m-am gandit sa-i spun in cel mai frumos mod ca o iubesc enorm si ca ea este ingerul meu pazitor si ca mereu va fi. I-am pregatit ceva unic si frumos. Un cadou pe care sa-l poarte tot timpul la ea.

http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate/bratara-litera-decupata-aur.html
Sunt convinsa ca va simti in orice clipa cat de mult o iubesc, pentru aceast bratara ii va transmite toata energia mea pozitiva si toata dragostea mea. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi avem o persoana speciala si draga. De ce sa nu-i oferim ceva cu adevarat unic si deosebit?
Tu ce mai astepti? Intra pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html si pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html si alege ceva unic pentru persoana draga tie!